Nettkurset Kunsten å finne ro

Mitt navn er Audun Myskja. Jeg er lege, forsker, forfatter, musiker, foredrags- og kursholder og meditasjonslærer. Gjennom 40 års erfaring har jeg arbeidet både med enkeltpersoner og grupper, og har prøvd ut en rekke metoder for å finne de beste verktøyene mot stress og indre uro. Etter å ha fulgt flere tusen mennesker, kan jeg nå presentere en systematisk tilnærming som jeg tror vil hjelpe deg. I nettkurset lærer du et knippe verktøy og metoder som kan hjelpe deg på veien til indre ro.

På kurset får du videoer og lærer øvelser som gir konkrete svar på de problemstillingene som stadig flere opplever: Mange føler seg  overveldet av alle kravene som møter dem, andre føler at de går med «kokeplata på 1» og ikke klarer å skru av stresset. Andre sliter med søvn og spenninger. Uansett hva som er din situasjon, vil du få et nettkurs som er tydelig, innholdsrikt og inspirerende. Kurset viser deg hvordan du kan

 • finne tilbake til balanse når du har mistet roen
 • bruke pust for å finne indre styrke
 • lære å sette sunne grenser og styrke immunitet
 • forbedre fokus og konsentrasjon
 • bli sterkere og mer stabil, både fysisk og psykisk
 • bryte negative tankemønstre 
 • få tilgang til ressursene dine 
 • oppdage dybdene i deg selv gjennom indre stillhet.
 • finne indre ro, både i øyeblikket og over tid.

Kursoversikt


Modul 1: Roens rammer
Gir deg grunnleggende viten om hva ro er, hvordan den uttrykker seg og de viktigste forutsetningene for ro: Motvirke indre og ytre støy, finne den gode stillheten og observere forskjellen mellom godt og dårlig stress.

Modul 2: Roens røtter
Viser hva som tar oppmerksomheten vår og hvordan du får et bedre filter mot uønskede sanseinntrykk. Du får lære hvordan du kan skape din beste dag når det koker rundt deg og hvordan starten på dagen er en nøkkel for å skape endringer og snu onde sirkler.

Modul 3: Roens forstyrrelser – og hva du kan gjøre
Lærer deg hva som hindrer og forstyrrer ro og hvordan du kan lære om beskyttelse og metoder for å styrke immunforsvaret. Du får vite hvordan du kan mestre nivåene i hjernebølgene dine, og får gode råd for å sove.

Modul 4: Roens støtter
Gir deg praktisk viten om hvordan kroppens holdning, følelser og tanker henger sammen med ro, og hvordan du kan trene til å møte hvilken som helst situasjon som krever deg med gode verktøy for å skape endring.

Modul 5: Fred som varer
Hjelper deg inn i stillheten som lodder dypere enn personligheten. Du blir ført inn i hva som skal til for å skape en stabil indre fred og oppdage dybdene i deg selv.

"Jeg har prøvd ut øvelsene i nettkurset og føler de gir meg et nytt nivå i hverdagen.Ikke minst er jeg mer stabil i humør og energi"

A. J, Terapeut

Nettkurset bygger på boka "Kunsten å finne ro", hvor du i nettkurset får tilgang utfyllende materiale og ekstra øvelser. 

Den nyutgitte boka har fått sterke tilbakemeldinger, blant annet fra Kjetil Skotte i tidsskriftet Sykepleien:

«Sjelden har vel en bok kommet meg i hende som jo mer jeg har lest i den, jo mer har jeg skjønt at denne boka trengte jeg.»

Boka vil være et perfekt supplement til nettkurset og kan kjøpes i vår nettbutikk på www.livshjelp.no 

Kunsten å finne ro

Nettkurset «Kunsten å finne ro» er for alle. Du kan bruke undervisningsmaterialet etter dine behov, når du trenger det og slik du trenger det. Du vil finne mer viten og verktøy i leksjonene enn du hadde trodd et nettkurs kunne inneholde om hvordan du kan finne ro. Ut fra tilbakemeldingene tror jeg at du vil bli inspirert, forundret og forandret!


Nettkurset kan tas på mobil, nettbrett eller data. I kursportalen får du en tydelig oversikt med alle kursmoduler og deres leksjoner. Tiden du bruker på å gjennomføre varierer- et godt utgangspunkt er å bruke 2-3 uker på hver modul. Kursprosessen individuell - med frihet til å legge opp kurset etter dine ønsker og behov. 


Kursprisen inkluderer

 • 5 kursmoduler tettpakket med det du trenger for å finne ro og møte hverdagens utfordringer
 • Over 40 spesifikke øvelser og metoder som tar deg steg-for-steg til roen du trenger i hverdagen
 • Bonus: 10 minutters treningsprogram
 • Tilgang til kursplattformen i 1 år

TILBUD: kr 2300,- 

"Audun Myskjas digitale undervisning er uovertruffen. Alle bør se dette nettkurset!" 

G.H, konsulent