Våre Nettkurs

Seks meditasjonskvelder

JULETILBUD

Kjøp seks meditasjonskvelder med Audun Myskja med grunntemaet Meditasjon i hverdagen.

Trykk her for påmelding

Meditasjonskveld 6

Den sjette meditasjonskvelden med grunntemaet Meditasjon i hverdagen. Du vil få lære å få dypere kontakt med dine ressurser til mestring. Kvelden har en varighet på ca. 1 1/2 time.

Trykk her for påmelding

Meditasjonskveld 5

Den femte meditasjonskvelden med grunntemaet Meditasjon i hverdagen. Du vil få lære å få dypere kontakt med dine ressurser til mestring. Kvelden har en varighet på ca. 1 1/2 time.

Trykk her for påmelding

Meditasjonskveld 4

Den fjerde meditasjonskvelden med grunntemaet Meditasjon i hverdagen. Du vil få lære å få dypere kontakt med dine ressurser til mestring. Kvelden har en varighet på ca. 1 1/2 time.

Trykk her for påmelding

Nettkurset De tibetanske ritene

JULETILBUD

Nettkurset bygger på boka De tibetanske ritene - 15 minutter som forandrer livet ditt av Audun Myskja. Du får ære om hva ritene er, hva som gjør ritene spesielle og hvordan du får best mulig utbytte av ritene.

Trykk her for påmelding

Meditasjonskveld 3

Den tredje meditasjonskvelden med grunntemaet Meditasjon i hverdagen. Du vil få lære å få dypere kontakt med dine ressurser til mestring. Kvelden har en varighet på ca. 1 1/2 time.

Trykk her for påmelding

Meditasjonskveld 2

Den andre meditasjonskvelden med grunntemaet Meditasjon i hverdagen. Du vil få lære å få dypere kontakt med dine ressurser til mestring. Kvelden har en varighet på ca. 1 1/2 time.

Trykk her for påmelding

Meditasjonskveld 1

Den første meditasjonskvelden med grunntemaet Meditasjon i hverdagen. Du vil få lære å få dypere kontakt med dine ressurser til mestring. Kvelden har en varighet på ca. 1 1/2 time.

Trykk her for påmelding

Nettkurset Kunsten å finne ro

Nettkurset bygger på den nye boka Kunsten å finne ro av Audun Myskja. Lærerike videoer vil vise deg hva du trenger for å spenne av i kroppen, stilne tankekjøret og bearbeide vanskelige følelser. Kurset gir verktøy som vil hjelpe deg å styrke selvtillit, balanse, og harmoni i hverdagen. 

Trykk her for påmelding

Gratiskurset Du kan finne indre ro!

Audun Myskja lærer deg steg for steg hvordan du kan møte stress og hverdagens utfordringer med enkle, gode verktøy.

Trykk her for å lese mer